Rock & Roll vrača udarec: Mi nismo angeli 3 / Mi nismo anđeli 3: Rock & Roll uzvrača udarac - KINO - Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     V KINU      |      ARHIV
PRIDRUŽI SE NAM NA   sobota, 13 julij 2024
Rock & Roll vrača udarec: Mi nismo angeli 3 (2006)
(Mi nismo anđeli 3: Rock & Roll uzvrača udarac) URADNA STRANURADNA STRAN IMDBIMDB
 Rock & Roll vrača udarec: Mi nismo angeli 3 - Mi nismo anđeli 3: Rock & Roll uzvrača udarac
komedija   |  90 min
DRŽAVA: Srbija | Črna Gora
REŽIJA: Petar Pasić
SCENARIJ: Srđan Dragojević
IGRALCI: Goran Jevtič, Nada Macanković, Nikola Pejaković, Petar Grašo, Seka Aleksić, Srđan Todorović, Uroš Đurić, Vesna Trivalić, Vlade Divac, Zlatko Rakonjac, Zoran Cvijanović, ...
DIREKTOR FOTOGRAFIJE: Dušan Joksimović
PRODUCENT: Biljana Prvanović
IZVRŠNI PRODUCENT: Srđan Dragojević
Borko Pavić Dorijan je sredi sedemdesetih let prejšnjega stoletja prodal dušo Hudiču, da bi v socialistični Jugoslaviji postal rock zvezda ter postal bogat in slaven. Toda rock 'n' roll v današnji Srbiji ne prinašata več slave in uspeha.

To najbolje ve Marko, vodja garažne skupine TV Moroni, nekdanji Dorijanov oboževalec, ki se je Dorijana odrekel, ko se je njegov idol podal v vode turbo folka. Ker sta Angel in Hudič vedno v akciji, pripelje Markova velika želja po "Telecaster" kitari do tega, da je tudi on prodal dušo Hudiču.

Angel ima 66 ur in 6 minut časa, da prepriča Marka, naj ne podpiše pogodbe z njegovim zlobnim partnerjem. Hudič pristane, da Dorijan in Marko zamenjata vlogi, da bi mladi rocker občutil "breme" slave. Istočasno naj bi rešila problem s težavnim Dorijanom, ki se pritožuje, da ga je Hudič prevaral, saj se ni držal pogodbe.

Tako se Marko znajde v telesu velike zvezde turbo folka, "prodana izkušena rockerska duša" pa v telesu mladega neuveljavljenega rockerja.

Ali bodo slava, seks, droge in turbo folk pokvarili Marka? Ali bodo hrepenenje, težavna starša in garažni rock rešili Dorijana?

Angel in Hudič se vnovič borita za duše svojih junakov. 66 ur in 6 minut se neizprosno izteka ...Večni ogenj pekla ali odrešitev, to je vprašanje!


O produkciji...


Snemanje filma je trajalo devet tednov, od 25. maja do 26. julija, na približno 40 lokacijah v Beogradu in okolici ter v kamnolomu Venčac pri Aranđelovcu.

Rock' n' Roll vrača udarec: Mi nismo angeli 3 je pretežno glasbeni film s številnimi originalnimi skladbami, za katere je glasbo napisal Igor Perović, besedila pa Srđan Dragojević.


EKIPA


PETAR PAŠIĆ - režiser
Režiser in scenarist, rojen v Beogradu leta 1973. Diplomiral je na oddelku za filmsko in televizijsko produkcijo fakultete za dramske umetnosti v Beogradu.

Kot scenarist in režiser je debitiral leta 2000 s celovečernim filmom "Soliter", ki mu je na mednarodnem festivalu neodvisnega filma v New Yorku prinesel nagrado za najboljši rediteljski debi.

Kot scenarist in režiser je posnel tudi dva kratka igrana filma "Zadnja želja" (2003) in "Svadba" (2006). Film "Zadnja želja" je bil med letoma 2003 in 2004 prikazan na številnih festivalih: na festivalu slovenskega filma v Celju (Slovenija), Eclipse v Utahu (ZDA), Alpe Adria v Trstu (Italija), Sarasota (ZDA), Short shorts (Japonska), La Cittadella del Corto (Italija), Foyle Film Festival (Irska) ... Pašićev kratki igrani film "Svadba" je bil do sedaj prikazan na mednarodnem filmskem festivalu v Locarnu (Švica) in na festivalu kratkega filma v Amanu (Jordan).

Ukvarjal se je tudi z režiranjem reklamnih spotov (Toyota Avensis, Western Wireless International, Mobtel, Cosmofon, Union pivo, Nicola's, Cera di Cupra, Mobis mobilna telefonija, Lek Novartis Ljubljana, Imlek, Kolinska, Alpina…)

Film "Mi nismo angeli 3" je Pašićev drugi celovečerni film.


SRĐAN DRAGOJEVIĆ - koscenarist, producent
Rodil se je 1. januarja 1963 v Beogradu. Diplomiral je iz klinične psihologije na filozofski fakulteti v Beogradu in iz filmske in TV režije na fakulteti dramskih umetnosti v Beogradu.


DIMITRIJE VOJNOV - koscenarist
Rodil se je 29. avgusta leta 1981 v Beogradu. Na filmskem festivalu v San Sebastianu leta 1992 je osvojil specialno srebrno školjko za glavno vlogo v filmu "Tito in jaz". Diplomiral je iz dramaturgije na fakulteti za dramske umetnosti v Beogradu leta 2004. Naslednje leto je bil izbran za študenta generacije na FDU. Od leta 1998 dela kot filmski kritik v dnevnih časopisih in revijah, med katerimi so Evropa, Svetigora in Playboy. Njegov celovečerni prvenec je bila drama "Velika bela zavera", napisana v tretjem letniku študija. Premierno je bila izvedena decembra 2004 na malem odru Ateljeja 212, potem so jo marca leta 2006 postavili tudi v sarajevskem Komornem teatru 55. Na tretjem programu hrvaškega radia so predvajali njeno radijsko adaptacijo. Na drugem programu Radia Beograd je debitiral z radijsko dramo "Član 642". Napisal je scenarije za šest kratkih študentskih filmov, od katerih sta bila dva uvrščena v program festivala kratkega in dokumentarnega filma v Beogradu leta 2003. Napisal je scenarije za več dokumentarnih in igranih oddaj za RTV Srbije, kot dramaturg je delal tudi pri projektih televizije Pink. Živi in dela v Beogradu.


IGRALCI


NIKOLA PEJAKOVIĆ - Borko Pavić Dorijan
Igralec, scenarist, skladatelj, režiser, slikar. Rodil se je leta 1966 v Banjaluki. Študiral je gledališko režijo. Poleg režiserskega in dramaturškega dela v gledališču nastopa tudi kot igralec.

Napisal je več filmskih scenarijev in igral v številnih filmih. Je avtor scenarija za film "Ledina" (2003) Ljubiše Samardžića ter koscenarist filmov "Vojna v živo" (2000) Darka Bajića in "Lepe vasi lepo gorijo" Srđana Dragojevića. Korežiser je televizijske serije "Složna braća" (1995). Napisal je glasbo za kratki igrani film "Svadba" Petra Pašića in igrani film "Normalni ljudi" (2001) Olega Novkovića.

Piše glasbo za film in gledališče, aktivno igra in sodeluje z umetniki na raznih področjih (televizija, reklame, scenaristično delo itd.)

Igral je v televizijskih serijah: "Lift", "Kazneni prostor", "Crni Gruja", "Otvorena vrata", "Složna braća", "Dva sata kvalitetnog programa".


SRĐAN TODOROVIĆ - Hudič
Rodil se je leta 1965 v Beogradu. Študiral je igro na fakulteti za dramske umetnosti v Beogradu. Nekaj časa se je vzporedno ukvarjal z igro in glasbo. Igral je bobne v skupinah "Radnička kontrola", "Bezobrazno zeleno" in "Disciplina kičme", leta 1987 pa je prišel v enega najpomembnejših jugoslovanskih bendov, EKV. V začetku devetdesetih je zapustil skupino in se vse bolj posveča igranju.

Sodi med najbolj iskane mlade beograjske igralce. Prvo vlogo je dobil že pri treh letih v filmu "Ima ljubavi, nema ljubavi". Igral je tudi v gledališču in na televiziji ("U ordinaciji", "Bila jednom jedna zemlja", "Zaboravljeni"). Nastopil je v filmih "Mi nismo angeli", "Črna mačka, beli mačkon", "Tri palme za dve bitange i ribicu", "Jagoda u supermarketu"…


UROŠ ĐURIĆ - Angel
Umetnik, igralec, grafični oblikovalec in DJ.

Študiral je umetnostno zgodovino na filozofski fakulteti v Beogradu. Diplomiral je leta 1992 in magistriral leta 1998 na likovni akademiji v Beogradu. Sodeloval je v beograjskem punkovskem gibanj na začetku osemdesetih ("Urban Guerrila"). Z ustanavljanjem avtonomističnega gibanja (1989) s Stevanom Markušem in z objavo "Manifesta avtonomizma" leta 1994 postane aktivni član beograjske umetniške scene. V svoji pomembni mednarodni karieri je razstavljal v Bruslju, Ljubljani, Antverpenu, Edinburghu, Barceloni, na Dunaju v Pragi, Chicagu, Parizu …

Sodeloval je v več dokumentarnih filmih in pri underground strip projektih. Od leta 1992 je sodelavec radia B92. Je ustanovitelj in član neodvisnega umetniškega združenja Remont.


ZLATKO RAKONJAC - Marko
Rodil se je leta 1983. Na akademijo za umetnost v Novem Sadu se je vpisal leta 2003 in študiral igro pri profesorju Borisu Isakoviću. Do sedaj je igral v več študentskih filmih ter v igranem filmu "Bod", diplomskem delu režiserja Dušana Popovića. Z vlogo Marka v filmu "A3 - Rock' n' Roll vrača udarec" je debitiral v celovečerni igrani produkciji. Hkrati je to Zlatkova prva glavna vloga. Igra kitaro in je zapel vse rockovske skladbe v filmu. Ko je prišel na avdicijo za film, ni slutil, da bo dobil prav glavno vlogo. Že od nekdaj je sanjal o vlogi v filmu na temo rock' n' rolla. Po nastopu v komediji bi rad igral tudi dramske vloge.


NADA MACANKOVIĆ - Sara
Rodila se je leta 1982. Diplomirala je iz igre na fakulteti za dramske umetnosti v Beogradu pri profesorici Biljani Mašić. Igrala je v štirih gledaliških predstavah: "Pinokio" (Boško Buha), "Sabirni centar" (Narodno pozorište), "Don Kihot" (Madlenijanum) ter "Spletka i ljubav" (Beton hala teatar).

Nastopala je v televizijskih serijah "Košarkaši" in "Ljubav, navika, panika".

Poleg filma "Mi nismo angeli 3" v njeno filmografijo spada tudi "Stvar srca". Za to vlogo je dobila priznanje na festivalu igralskih dosežkov v Nišu. Videli jo bomo tudi v filmu "Fantom".


ZORAN CVIJANOVIĆ - Momčilo
Igralec in producent, rojen leta 1958 v Beogradu. Diplomiral je na fakulteti za dramske umetnosti v Beogradu na oddelku za igro. Igral je v številnih gledališčih in ustvaril več vlog, za katere je dobil nagrade ("Hrvatski Faust", "Mali princ", "Tetovirane duše"...).

Nastopal je tudi v televizijskih dramah in serijah ("Sivi dom", "Policaj s Petelinjega hriba", "Crni Gruja", "Dva sata kvalitetnog programa", "Otvorena vrata", "Složna braća", "Gospa ministrica" ...). Med vsemi njegovimi televizijskimi vlogami najbolj izstopa tista v seriji "Mile vs. Tranzicija".

Njegova bogata filmografija vključuje filme: "Lepe vasi lepo gorijo", "Mi nismo angeli", "Bolje od bekstva", "Dogodilo se na današnji dan", "Ko bom velik, bom Kenguru"... Je solastnik produkcijske hiše Yodi, ki je producirala filme "Karavla" Rajka Grlića (2006), "Sijaj v očeh" Srđana Karanovića (2003) ter dva filma Radivoja Andrića "Ko bom velik, bom Kenguru " (2004) in "Munje!" (2001).


MILORAD MANDIĆ MANDA - Major
Rodil se je leta 1961 v Beogradu. Diplomiral je iz igre pri profesorju Vladimirju Jevtoviću na beograjski fakulteti za dramske umetnosti. Po končanem študiju je postal član otroškega gledališča "Boško Buha", kjer še vedno občasno dela. Leta 1989 je posnel več kot 270 epizod serije "Pravljica za lahko noč", ki so jo predvajali na RTS. Od 1989 do 1995 je vodil otroško oddajo "S one strane duge" na 3. kanalu RTS, zaradi katere je pri otrocih zelo priljubljen. V dolgoletni karieri je ustvaril številne gledališke in filmske vloge. Med najboljše spada vloga v filmu "Lepe vasi lepo gorijo" Srđana Dragojevića, ki je bil proglašen za enega od petih najboljših jugoslovanskih filmov vseh časov. Nastopa tudi na televiziji ("Idealne veze", "Dangube", "Kazneni prostor 2", "Naša mala redakcija", "Laža i paralaža", "Dva sata kvalitetnog programa", "Ožalošćena porodica", "Tovarišica ministrica", "Boljše življenje", "Vuk Karadžić"...).

 • Premiera filma Rock'n'Roll vrača udarec: Mi nismo angeli 3
 • Ekipa filma A3 in novinarji skupaj na kosilu
 • Ekipa filma A3 in novinarji skupaj na ko...
  Premiera Rock'n'Roll vrača udarec: Mi ni...
  Vedno bolj vroči Mi nismo angeli 3


  PRVA STRAN

  NOVICE
  Mediji o nas
  Arhiv


  KINO
  V kinu
  Arhiv


  DVD
  Na DVD-ju
  Arhiv


  BOX OFFICE
  Distribucija - SLO
  Top all time - SLO
  Obisk - SLO


  PRESS

  POVEZAVE  O NAS

  KONTAKT

  Facebook Cinemania group
  KONTAKT