Film Kajmak in marmelada na DVD-ju in VHS-u / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   nedelja, 3 marec 2024
sreda, 16. junij, 2004  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Film Kajmak in marmelada na DVD-ju in VHS-u
Kajmak in marmeladaKajmak in marmelado, filmsko uspešnico z več kot 150.000 gledalci, si lahko od 22. junija dalje ogledate tudi na DVD-ju ali na VHS-u. Na voljo bodo v vseh bolje založenih videotekah in trgovinah. Vsi torej, ki ste zamudili ogled filma v kinu oziroma si ga želite ogledati še enkrat, imate sedaj možnost, da si odličen film ogledate kar iz domačega fotelja.
Za svojevrsten rekord, torej število gledalcev, je film prejel kar tri zlate role ter veliko zlato rolo. Slednjo nagrado so morali v Društvu slovenskih filmskih ustvarjalcev kar na novo uvesti, saj niso predvidevali tako velikega obiska slovenskega filma. Poleg tega je bil Kajmak in marmelada tudi najboljši film po izboru občinstva na Festivalu slovenskega filma v Celju leta 2003.

To ni zgodba o Slovenki in Bosancu, ampak nekaj, kar se lahko zgodi povsod po svetu. Vsi imamo svoje "južnjake". Zgodba govori o paru z dna družbene lestvice. Prav tako govori o tihotapljenju beguncev čez mejo in o drugih sumljivih poslih, v katere se zaplete on, da bi zaslužil denar in osrečil njo....

"Nedvomni favorit občinstva." (Dražen Štader, Vikend)

"Verjetno je Djuro edini igralec v Sloveniji, za katerega ve celo Mick Jagger." (Tina Deu, Eva)

Film ima podnapise za območje: SLO, CRO, SCG, ANG ter tudi SLO podnapise, ki so namenjeni osebam z motnjami sluha. Slednje podnapise smo dodali na lastno pobudo, saj menimo, da so osebe z motnjami sluha kot gledalci slovenskega filma pogosto zapostavljeni.
Spletne povezave
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT