Rekordni obisk filma Mi nismo anđeli 2 / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   sreda, 6 julij 2022
ponedeljek, 31. januar, 2005  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Rekordni obisk filma Mi nismo anđeli 2
Mi nismo anđeli 2Komedijo režiserja Srđana Dragojevića Mi nismo anđeli 2 si je v Srbiji in Črni gori v prvih treh dneh ogledalo rekordnih 88.526 gledalcev, seštevek za prvih pet dni pa je znašal kar 124.417 gledalcev.
Ta fenomenalni obisk je krepko presegel prejšnji rekord, ki je pripadal filmu Rop 3. rajha (Pljačka trečeg rajha), ki si ga je v prvem vikendu predvajanja ogledalo 55.718 gledalcev.

Za primerjavo naj navedemo, da je si je film Bližnji odnosi (Closer), ki se je začel predvajati v istem časovnem obdobju kot Mi nismo anđeli 2, v prvem vikendu ogledalo 1.747 gledalcev.

Mi nismo anđeli 2 je nadaljevanje zdaj že kultne komedije Mi nismo anđeli, kjer spoznamo mlado Sofijo, hčerko legendarnega Nikole. Ker se Sofija začenja zanimati za nasprotni spol, oče vloži vse napore v to, da bi hči zaščitil pred mladimi nadebudneži.

Režiser Dragojević, ki se je podpisal tudi pod projekta Lepe vasi lepo gorijo in Rane, je tako ustvaril še eno uspešnico, seveda pa navdušujejo tudi igralci Nikola Koja, SrdjanoTodorović, Zoran Cvijanović in Mirko Vasiljević.
Cinemania group
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA
Že v kinu - NA OBALI CHESIL
Že v kinu - LBJ


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT