Chucky se vrača / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   četrtek, 29 februar 2024
sreda, 25. maj, 2005  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Chucky se vrača
Seed of ChuckyChucky se vrača (Seed of Chucky) na filmska platna prihaja konec meseca junija. Gre za novo nadaljevanje sedaj že kultne lutke. V šestnajstih letih je Chucky postal ikona grozljivk.
Rdečelasi antijunak je vtisnil pečat, kakršnega ni uspelo nobenemu od kasnejših zlobnih likov. Začelo se je ob koncu 80-ih, ko sta se povezala scenarist Don Mancini (napisal zgodbo in bil koscenarist prvega filma v seriji Chuckyjev, Child's Play) in producent David Kirschner (ustvaril lutko), ta vez pa se ni pretrgala do danes.

Prvi film nam Chuckyja predstavi kot dobro lutko, splet okoliščin pa ga pretvori v negativca. Serijski morilec Charles Lee Ray namreč pred smrtjo prenese svojo dušo v najbližje telo, to pa je polmetrska lutka. Chucky začne napadati nič hudega sluteče ljudi. Zalezuje svojega novega "lastnika", mladega Andyja Barclayja. Želi namreč prenesti svojo dušo v fantovo telo ter moriti kot človek. Celovečerca Child's Play 2 (1990) in Child's Play 3 (1991) sta nadaljevanje morjenja, Chuckyja pa še bolj utrdita med najzlobnejšimi filmskimi liki.

Leta 1998 Mancini in Kirschner sago popeljeta v povsem novo smer. V četrtem delu Bride of Chucky ljubica preminulega morilca Charlesa Leeja Rayja Tiffany z urokom oživi Chuckyja, nato pa se sama preseli v telo lutke. Boljša polovica pa ni nič manj smrtonosna. Lutki se poročita in nevesta zanosi. Žal pa otrok postane sirota……do sedaj.Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT