Novi DVD izdaji v znamenju Cannesa / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   sobota, 28 januar 2023
četrtek, 8. maj, 2008  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Novi DVD izdaji v znamenju Cannesa
4 meseci, 3 tedni in 2 dnevaVerjetno že vrabci čivkajo, da se naslednji teden začenja filmski festival v Cannesu. Njegov začetek bomo obeležili tudi v našem podjetju z izdajo dveh filmov, tesno povezanih s festivalom na Azurni obali.
Prvi film je še vedno vroč kot dišeče kajzerice. Ljubitelji vrhunske evropske produkcije boste lahko svojo zbirko razširili z dobitnikom zlate palme za najboljši film na festivalu v Cannesu leta 2007 – pretresljivo naturalistično dramo 4 meseci, 3 tedni in 2 dneva režiserja Cristiana Mungiuja. Nosilna tema filma je obsodba prepovedi splava v komunistični Romuniji, ki je množice nesrečnih žensk prislila v iskanje ilegalne pomoči pri raznih padarjih in šušmarjih. Po neuradnih podatkih jih je več kot pol milijona zaradi zapletov pri posegu tudi umrlo.

Drugačne tematike, bolj žanrsko obarvane, pač v svojem prepoznavnem stilu, se je v filmu Volitve 2 lotil legendarni hongkonški režiser Johnny To, ki mu je svetovno prepoznavnost pred leti prinesla prav uvrstitev na festival v Cannesu. Vsi pravi ljubitelji polnokrvnih azijskih kriminalk si morate film o spletkah v kitajski mafiji obvezno ogledati. Na čedalje bolj dolgočasnem in uniformiranem DVD trgu v Sloveniji so izdaje takih filmov prava redkost. Torej pot pod noge. Zaloge filma Voltve 1 so že pošle...Cinemania group
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA
Že v kinu - NA OBALI CHESIL


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT