Čez vikend si privoščite dva nova filma na DVD-ju / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   nedelja, 19 maj 2024
petek, 3. oktober, 2008  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Čez vikend si privoščite dva nova filma na DVD-ju
Zidak in Štirideset odtenkov modreVerjamemo, da vas v naslednjih dneh ne bo preveč gnalo ven, na dež in prihajajoči mraz. Zato raje ostanite doma in si konec tedna polepšajte z dvema novima izdajama naše hiše na DVD formatu. Oba filma s to izdajo tudi doživljata premierno predstavitev na našem trgu.

Prvi film bo na fotelje prikoval ljubitelje napetih kriminalnih zgodb. V filmu režiserja Riana Johnsona z naslovom Zidak spremljamo Josepha Gordona-Levitta, najbolj znanega iz TV serije Tretji kamen od sonca, v vlogi Brendana, najstnika, ki hoče raziskati skrivnostno smrt bivšega dekleta. S tem se zaplete v nevarno igro, kajti sledi ga vodijo do Pina, vplivnega in nevarnega najstniškega mamilarskega barona. Film je bil leta 2005 na festivalu v Sundanceu nagrajen s posebno nagrado žirije.

Nevarne vezi, spletene med sinom in očetovo novo ženo, so gonilo drugega filma, ki vam ga priporočamo danes. Gre za presunljivo in strastno dramo Štirideset odtenkov modre, ki jo režiral Ira Sachs in zanjo leta 2005 pobral veliko nagrado žirije na festivalu v Sundanceu. Tudi v tem filmu, postavljenem v soparni Memphis, v eni od glavnih vlog igra znanec s TV zaslonov, in sicer Darren E. Burrows, ki je zaigral Indijanca Eda v Severnih obzorjih.

Več o filmu Zidak in Štirideset odtenkov modre.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT