Bogato leto 2009 za filmski studio Focus / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   nedelja, 14 avgust 2022
sreda, 14. januar, 2009  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Bogato leto 2009 za filmski studio Focus
The limits of controlIz New Yorka poročajo, da je eden najbolj agilnih ameriških neodvisnih filmskih studijev, Focus Features, katerega večino filmov v Sloveniji zastopa naše podjetje, objavil plan štartov za leto 2009. Vse kaže, da se v tem pogledu obeta bogata in raznolika letina.

Najbolj pričakovan film na njihovem seznamu je prav gotovo nov film bratov Coen, črna komedija A serious man, ki bo v ZDA v kinematografe prišel 2. oktobra. Glede na sloves avtorjev in datum štarta lahko špekuliramo, da se film zna pojaviti na letošnjem beneškem festivalu. Držimo pesti.

Naslednja režiserska zvezda v njihovem studiu je prav gotovo Sam Mendes, ´krivec´ za film Lepota po ameriško, ki se bo tokrat preiskusil v žanru komedije. Film Away we go ima planirano premiero že 5. junija.

V žanr komedije se z novim filmom, poimenovanim Taking Woodstock podaja tudi aboniranec na beneške Zlate leve, režiser Ang Lee. Film bo na ameriška platna prišel 14. avgusta.

Precej dolgo tudi že čakamo na nov film legende ameriške neodvisne scene, Jima Jarmuscha. ´Kdor čaka, dočaka´ bi lahko rekli. Po Strtih cvetovih in štirih letih premora bodo ameriški gledalci njegov nov film, kriminalno dramo The limits of control lahko gledali od 22. maja naprej.

Zanimiv datum je tudi 9.september. Takrat namreč štarta animirani fantazijski ep 9, ki ga je režiser Shane Acker posnel na podlagi svojega kratkega filma z istim imenom, za katerega je leta 2006 dobil študenskega Oskarja. Likom v filmu bosta glasova posodila Elijah Wood in Jennifer Connely, eden od producentov pa je mojster bizarnega – Tim Burton. Samo toliko da veste, kakšen izdelek lahko približno pričakujete.

In štarti omenjenih filmov v Sloveniji? Zaenkrat jih seveda še nimamo, ampak pridno spremljajte našo spletno stran in boste gotovo prvi izvedeli.
Cinemania group
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA
Že v kinu - NA OBALI CHESIL
Že v kinu - LBJ


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT