Privoščite si apokaliptični vikend / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   nedelja, 19 maj 2024
petek, 30. januar, 2009  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Privoščite si apokaliptični vikend
DVD - Sodni dan in ApokalipsaDomišljija in paranoja filmskih ustvarjalcev ne pozna meja. Predvsem pa se zgodbe o koncu sveta vedno tudi precej dobro tržijo. Mi vam za ta vikend ponujamo dva filma na DVD formatu iz tega podžanra znanstvene fantastike.

Prvi nosi že dovolj zgovoren naslov – Apokalipsa. Film režiserja Justina Jonesa je postavljen v sedanjost. Na našo ljubo Zemljo padajo asteroidi z vseh strani in pustošijo njeno obličje. Glavna nevarnost pa je zaenkrat še vedno na poti proti našemu planetu. Zemljini orbiti se približuje asteroid v velikosti Teksasa. Do trka je samo še štiri dni. Bo varuhom planeta uspelo asteroidu spremeniti smer, ali nas čaka konec civilizacije?

V drugem filmu, z naslovom Sodni dan režiserja Neila Marshala, se prestavimo v leto 2023, ko je Škotska, nekakšna dežela karantena, povsem odrezana od sveta. Leta 2008 je namreč po Otoku začel pustošiti smrtonosni virus in oblasti so takrat sprejele težko odločitev – Škotsko in njene prebivalce so hermetično zaprli za neprehoden zid in jih pustili umreti. Četrt stoletja zatem sateliti zaznajo premike živih bitij v središču Škotske, v ostalih delih Otoka pa spet izbruhne epidemija podobne smrtonosne bolezni. Je torej možno, da je nekaj ljudi preživelo in so odporni na virus? Oblasti pošljejo tja ekipo specialcev, ki jih vodi neustrašna poveljnica Eldin, tudi sama osebno zaznamovana s tragedijo izpred 25-ih let. Filmu so kritiki peli hvalnico kot ´Noremu Maxu za novo tisočletje´. Preverite, ne bo vam žal.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT