Novo na DVD: ZBLAZNELI, CHE 1 in CHE 2 / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   sobota, 15 junij 2024
ponedeljek, 24. januar, 2011  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Novo na DVD: ZBLAZNELI, CHE 1 in CHE 2
Zblazneli, Che 1 in Che 2Danes vas na prodajnih policah čakajo trije novi DVDji. Ljubitelji grozljivk boste prišli na svoj račun s filmom ZBLAZNELI. Znanstveno-fantastična grozljivka režiserja Brecka Eisnerja je nastala po filmski predlogi, klasiki Georgea A. Romera, ki je tokrat prevzel vlogo izvršnega producenta. Zgodba govori o skrivnostnem strupu, zaradi katerega se prebivalci idiličnega mesta prelevijo v neizprosne morilce z neizmerno željo po nasilju in krvavih obračunih. Da bi zajezila epidemijo, vojska neusmiljeno izolira mesto in s tem preostale preživele potisne v neizogibno smrt. Šerif David Hutton in njegova noseča žena Judy se z redkimi neokuženimi znajdeta v bitki za preživetje. Morilci prežijo na vsakem koraku. Med njimi so tudi sosedje, prijatelji, sorodniki. Nikomur ne gre zaupati. Ali se jima bo uspelo izviti iz krvavega mestnega obračuna?

CHE 1 in CHE 2 pa sta kot nalašč za oboževalce kultnega junaka. Dandanes, skoraj 43 let po njegovi smrti, Che še vedno ostaja vpliven simbol. Njegova podoba se povezuje z mladostniškim uporništvom, idealizmom in borbi za male ljudi. Zgodba spremlja vzpon Cheja med leti 1952 in 1959, ko se iz mladega zdravnika spremeni v upornega vodjo ter z zmagami in s svojo karizmo postane revolucionarni heroj. Film Argentina se konča v trenutku, ko Che praznuje zmago v Santa Clari, kjer so uporniki dokončno porazili Batisto, krutega diktatorja. V drugem delu zgodba obravnava Cheja, ko je bil po kubanski revoluciji na vrhu svoje slave in moči. V nekem trenutku zapusti Kubo in izgine neznano kam. Ponovno se pojavi v Boliviji, ko nerazpoznaven sam organizira vse potrebno za veliko južno ameriško revolucijo. Kmalu mu na sled pridejo sovražniki, ki prekinejo njegovo pot. Skozi to zgodbo lahko spoznamo, zakaj Che ostaja simbol idealizma in heroj, ki še danes živi v srcih mnogih ljudi.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT