Ledena past iz domačega naslonjača / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   ponedeljek, 20 maj 2024
sobota, 5. november, 2011  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Ledena past iz domačega naslonjača
Ledena pastFilm Ledena past si lahko zdaj ogledate iz domačega naslonjača, saj je izšel na formatu DVD. Vsi ljubitelji zime in smučanja si boste film gotovo zapomnili oz se boste nanj spomnili, ko se boste peljali s sedežnico.

Zgodba:
Povsem običajen dan na smučišču se za tri obiskovalce spremeni v pravo nočno moro, saj ob koncu obratovalnega časa ostanejo ujeti na sedežnici. Ko se ugasnejo luči, ugotovijo, da so prepuščeni sami sebi. Smučišče bo zaprto vse do prihodnjega konca tedna, mraz pa je vse hujši, zato morajo ob skorajšnji podhladitvi najti rešitev, ki jih bo popeljala na varno. Ko se naposled opogumijo, z grozo ugotovijo, da srhljiv mraz ni njihov edini sovražnik. Ali je njihova volja do preživetja dovolj močna, da bodo premagali strahove in se izognili kruti smrti?

Izjava režiserja Adama Greena:
Nekega jutra sem si ogledal vremensko napoved, kjer so v ozadju prikazovali posnetek s smučarskega središča Big Bear. Ob sedmih zjutraj smučišče še ni delovalo, zato so sedežnice seveda še mirovale. V trenutku sem se spomnil smučanja v otroštvu. Vedno me je bilo izjemno strah, če se je brez razloga ustavila kakšna naprava. Odraščal sem v okolici Bostona, kjer so bila smučišča manjša in ne tako atraktivna kot tista, ki jih oglašujejo v reklamah. Imela so le nekaj sedežnic, ki so zaradi majhnega števila obiskovalcev pogosto obratovale le ob koncu tedna. Spomnil sem se nelagodnih občutkov in vznemirjenosti, ko smo za trenutek obviseli v zraku. Tistega jutra sem sodelavcem v svoji produkcijski hiši ArieScope Pictures razkril zamisel za triler Ledena past. Zgodba se je zdela povsem preprosta - trije smučarji, pozabljeni na sedežnici smučišča v Novi Angliji, ustavljeni do naslednjega vikenda. Brez vprašanj je bil projekt potrjen. Odločili smo se celo, da bomo film producirali povsem sami. "Gre le za tri ljudi na sedežnici. Nič lažjega." Motili smo se. Povsem nepričakovano smo naleteli na izjemen izziv.

Več o filmu Ledena past
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT