Largo Winch 2 in Išče se Eric na DVDju / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   nedelja, 14 avgust 2022
torek, 13. marec, 2012  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Largo Winch 2 in Išče se Eric na DVDju
Largo Winch 2Na prodajne police sta prišla dva odlična filma in sicer nadaljevanje akcije Largo Winch in prebrisan ter poučen film Išče se Eric.

V prvem delu Largo Winch postane vodja globalne korporacije, zdaj pa Winch oznani, da bo prodal očetovo korporacijo in z denarjem ustanovil humanitarno organizacijo, se znajte pod točo hudih obtožb, ki ga bremenijo zločinov proti človečnosti. Da si opere svoje ime, se v Burmi zateče globoko v neprehodne gozdove. Tam poskuša najti svoje korenine.

Išče se Eric je čudovit film, ki govori o zvestem navijaču Erica Cantone. Poštar in nogometni navdušenec Eric si polzi iz rok … Po spodletelem drugem zakonu in na pragu krize srednjih let mu preglavice povzročata še podivjana pastorka. A na rob ga potisne skrivnost iz preteklosti. Kako naj se približa Lily, ženski, ki jo je ljubil pred tridesetimi leti? Kljub dobronamernim, a povsem zgrešenim naporom navijaških kolegov Eric tone vedno globlje. V najhujši krizi mu pogum za soočenje s preteklostjo lahko vlije le en joint in prav poseben namišljeni prijatelj - legenda kluba Manchester United, francoski nogometni genij ter filozof med nogometaši, Eric Cantona. Kot pravita kitajski pregovor in en Francoz: "Kdor si ne upa vreči kocke, ne bo nikoli vrgel šestice."
Cinemania group
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA
Že v kinu - NA OBALI CHESIL
Že v kinu - LBJ


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT