Dame pozor: za super ženski večer na voljo EN DAN in LE KAKO JI TO USPE?! / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   torek, 21 maj 2024
sreda, 4. april, 2012  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Dame pozor: za super ženski večer na voljo EN DAN in LE KAKO JI TO USPE?!
En dan in Le kako ji to uspe?Konec tedna na prodajne police prihajata dva DVDja, ki sta kot nalašč za žensko duženje na domačem kavču.
Romantična komedija LE KAKO JI TO USPE, posneta po istoimenski knjižni predlogi pisateljice Allison Pearson, je zgodba o Kate Reddy, uspešni poslovnici, soprogi in materi dveh otrok, ki se kljub velikemu pomanjkanju časa izjemno spretno spopada z vsakodnevnimi obveznostmi in opravili. Toda koliko časa še? Ritem življenja bo potrebno slej ko prej upočasniti, kar pa lahko stori le ona sama.Zgodba, ki jo je Pearsonova napisala na podlagi lastnih izkušenj, je pravzaprav zgodba marsikatere ženske. Takoj po njegovem izidu leta 2002 je roman naletel na izjemno navdušenje tako bralcev kot kritikov. 23 tednov se je v Ameriki obdržal na vrhu lestvice najbolje prodajanih knjig, do danes pa se je po svetu prodal v skoraj štirimilijonski nakladi. Oprah Winfrey ga je označila kot nacionalno himno zaposlenih žensk.

Romantična drama EN DAN, ki jo je režiserka Lone Scherfig posnela po scenariju in knjižni predlogi Davida Nichollsa, je zgodba o prijateljstvu Emme Morley in Dexterja Mayhewa. Ona je načelno in ambiciozno dekle, ki stremi k boljšemu svetu, on pa premožen očarljivec, ki želi ustvariti svet po lastnem okusu. Po prvi skupaj preživeti noči, 15. julija 1988, se razideta, a medsebojna vez ni nikoli prekinjena. Film prikazuje ključne trenutke njunega prijateljevanja skozi dve desetletji. Vsako leto, vselej 15. julija, spremljamo njuno naklonjenost, nesoglasja, sanje, zamujene priložnosti, smeh in solze. Skupaj in narazen, nekje sredi življenjskega popotovanja, spoznata, da je bilo tisto, kar sta iskala in o čemer sta sanjala, že ves čas pred njunimi očmi.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT