NOVO: Marčeve ide, Američan in Čas herojev na DVDju / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   sobota, 13 julij 2024
ponedeljek, 13. avgust, 2012  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
NOVO: Marčeve ide, Američan in Čas herojev na DVDju
Marčeve IdeV tem tednu vas na prodajnih policah zopet čakajo odlični filmi za domačo DVD zbirko.

Z ostrimi in spretnimi dialogi v sodobnem svetu moči in politike so MARČEVE IDE napeta zgodba o ambicijah, zvestobi, prevari in maščevanju. Film spremlja mladega političnega svetovalca, ki postane žrtev spletkarske politike, zahrbtnih manipulacij in zapeljevanja.

George Clooney, soscenarist, producent in režiser politične drame, je zbral izjemno igralsko zasedbo, ki je skupno prejela 13 nominacij za oskarja, 3 oskarje ter 23 nominacij za zlati globus in 6 zlatih globusov. Velik delež gre pripisati prav Clooneyju, ki v filmu predstavlja lik guvernerja Morrisa, demokratskega kandidata za volitve ameriškega predsednika. Ob sebi ima prvega svetovalca (Ryan Gosling) in vodjo kampanje (Philip Seymour Hoffman). V politično spletko so med drugim vpleteni še vodja kampanje nasprotne strani (Paul Giamatti), poročevalka za New York Times (Marisa Tomei) in praktikantka v Morrisovi kampanji (Evan Rachel Wood).

Na istem DVDju in za isto ceno si lahko ogledate še film AMERIČAN. Kjer ravno tako igra George Clooney. Zgodba: po skorajda usodni akciji na Švedskem se poklicni morilec Jack zateče na italijansko podeželje. V majhnem srednjeveškem mestu je njegovo življenje pravo nasprotje preteklosti, daleč stran od nenehno preteče smrti. Njegova naloga je izdelava ostrostrelskega orožja za skrivnostno naročnico Mathilde. V spokojni naravi gorovja Abruzzo se spoprijatelji z lokalnim duhovnikom Benedettom in zaplete v ljubezensko razmerje s privlačno Claro. Njuna romanca se zdi povsem nedolžna, toda če stopi iz sence, bo Jack znova izpostavljen nevarnosti, ki preti na vsakem koraku.

ČAS HEROJEV je spektakularni akcijski triler o drugi svetovni vojni in elitni enoti, ki je bila zadolžena za izvajanje najbolj nevarnih vojaških misij. Major Jack Jones (Sean Bean) in Bob Rains (Danny Dyer) sta pripadnika strogo zaupne elitne enote, ki je na posebni misiji na Norveškem. Naloga je nevarna, saj je država že pod okupatorjevim nadzorom. Enota mora zajeti pomembno radarsko tehnologijo, ki bo spremenila potek vojne, a kaj ko ob skoraj končani akciji naletijo na nemško uničujočo Aplsko divizijo. Misija se ob srečanju šele začne...
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT