Sveže poslastice na prodajnih policah: Ljubezen je vse, kar potrebuješ, Nerodna tajnica, ... / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   ponedeljek, 17 junij 2024
četrtek, 7. november, 2013  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Sveže poslastice na prodajnih policah: Ljubezen je vse, kar potrebuješ, Nerodna tajnica, ...
Ljubezen je vse kar potrebuješNa prodajnih policah vas čaka res pestra izbira novih filmov ma DVD formatu.
Ljubezen je vse, kar potrebuješ je romantična komedija oskarjeve nagrajenke Susanne Bier, ki je skupaj z Andersom Thomasom Jensenom prevzela tudi vlogo scenaristke. Film z igralcema Pierceom Brosnanom in Trine Dyrholm je prisrčna, zabavna in spodbudna zgodba, ki sporoča, da se neka življenjska epizoda lahko v trenutku, ko že mislimo, da je končana, pravzaprav šele prične.

Susanne Bier je z neizmerno toplino, predanostjo in samozavestjo pripravila koktajl ljubezni, absurdnosti, humorja, pestrih dialogov in dovršenih likov, ki se bo dotaknil vsakogar.

Nerodna tajnica: 21-letna Rose Pamphyle živi skupaj s svojim napornim ovdovelim očetom, lastnikom vaške trgovine. Zaročena je s sinom lokalnega mehanika in zdi se, da ji je usojeno dolgočasno, garaško življenje gospodinje. To nikakor ni življenje, o katerem je sanjala. Odloči se odpotovati v mesto Lisieux v Normandiji, kjer opravi razgovor za službo pri Louisu Echardu, karizmatičnem šefu zavarovalne agencije, ki išče tajnico. Rose ni prepričljiva, toda nehote razkrije svoj posebni dar – izjemno hitro tipkanje. Louis je navdušen. V njem se prebudi športna tekmovalnost in mladenki ponudi službo, če se udeleži tekmovanja v hitrostnem tipkanju. Kot samooklicani trener bo Rose izuril v najhitrejšo tipkarico na svetu!

Skok čez plot je sosledje kratkih komičnih filmov z igralcema Jeanom Dujardinom in Gillesom Lelloucheom, ki sta pri dveh segmentih prevzela tudi vlogi scenarista in režiserja. Vsem kratkim zgodbam je skupna tematika, in sicer moška nezvestoba, prikazana na različne načine.

Živahen prolog, ki je nastal pod režisersko taktirko Freda Cavayea, ustvari atmosfero, ki je prisotna skozi vse segmente. Kmalu spoznamo serijska prešuštnika, Freda (Dujardin) in Grega (Lellouche), ki v mestu brez kakršnega koli zadržka ali obžalovanja počneta tisto, kar imata najraje. K njima se sicer vrnemo šele v Las Vegasu, v zadnjem segmentu, ki sta ga igralca tudi režirala, vendar se v ostalih zgodbah predstavljata v podobi različnih likov v različnih nepredvidenih situacijah. "

Vladavina morilcev: V času dinastije Ming upokojena poklicna morilka Zeng Jing poskuša pozabiti preteklost in z možem živeti normalno življenje.

Želja o mirnem življenju se ji ne izpolni, saj je skupina najboljših poklicnih morilcev razpisala bogato nagrado za njeno smrt. Želja po zaslužku na noge spravi prav vse, ki se ukvarjajo z borilnimi veščinami. Režiser Chao-BinSu ter John Woo zgodbo poživita z izjemno slikovitostjo in ekstremnimi akcijskimi prizori.

Prvo leto po poroki je zgodba o prvem letu zakonskega življenja, posneta po scenariju Dana Mazerja, ki se je kot scenarist podpisal tudi pod uspešnici Borat in Bruno.

Ambiciozna Nat (Rose Byrne) in nadarjeni romanopisec Josh (Rafe Spall) sta v srečnem razmerju, odkar sta se spoznala na zabavi. Med njima je takoj preskočila iskrica, čeprav sta si povsem različna. Josh je mislec, Nat pa bolj praktičnega značaja. Poroka je sanjska, toda družina, prijatelji in celo duhovnik jima ne pripisujejo veliko možnosti za dolgotrajni zakon. Privlačni zamenjavi bi bila lahko Joshevo bivše dekle Chloe (Anna Faris) in Natina čedna ameriška stranka Guy (Simon Baker). Ob skorajšnji prvi obletnici poroke zakonca še vedno nočeta obupati in uničiti zakona. Jima bo uspelo?

Kon Tiki: Leta 1947 je svet razburjeno spremljal mladega pustolovca Thora Heyerdahla, ki se je s splavom Kon Tiki odpravil na neverjetno, skoraj 7.000 kilometrov dolgo plovbo preko Tihega oceana. Na ogorčenje mnogih je Norvežan trdil, da so Polinezijsko otočje naselili južnoameriški domorodci. Kljub temu, da ni znal plavati in se je bal vode, se je odločil svojo teorijo potrditi z legendarnim popotovanjem. Ko je v Peruju izdelan tradicionalni splav iz balse, Thor skupaj s petimi drzneži odpluje proti Polineziji. V družbi papige si pomagajo z radiem, edino sodobno napravo, ki jo uporabijo, sicer pa se orientirajo po zvezdah ter izkoriščajo morski tok in veter. Po treh nevarnih mesecih na odprtem morju, neštetih divjih nevihtah, soočenjih z morskimi psi in vsemi nevarnostmi, ki jih ponuja ocean, izčrpana posadka zagleda Polinezijo in se zmagloslavno izkrca. Za Thora, ki je za odpravo žrtvoval vse, tudi svoj zakon z Liv, ima ta uspešna odisejada s Kon Tikijem grenak priokus.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT