Kaj prinašajo prvi štirje meseci novega leta? / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   torek, 30 maj 2023
sreda, 5. januar, 2011  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Kaj prinašajo prvi štirje meseci novega leta?
Kraljev govorNovo leto bomo začeli odlično, saj se dobo od januarja do aprila zvrstili sami čudoviti filmi. V tem mesecu, natančneje 26.1., si bomo lahko ogledali film ŠE ENO LETO izpod mojstrske taktirke Mika Leigha. Dan kasneje pa nas bo razveselil dobitnik kar sedmih nominacij za zlate globuse KRALJEV GOVOR. Govori se, da mu najprestižnejši oskarji prav tako ne pobegnejo. Colin Firth v filmu igra angleškega kralja Jurija VI. Da bi se znebil jecljanja in bil v času vojne sposoben nagovoriti ljudstvo, se na predlog žene Elizabete, bodoče kraljice mati, obrne na ekscentričnega terapevta Lionela Loguea. Z njegovo pomočjo in ob podpori družine, vlade in Winstona Churchilla kralj premaga jecljanje. Z radijskim nagovorom mu uspe navdihniti ljudstvo in ga združiti v težki bitki.

Februarja nas čaka film, ki je na zadnjem Liffu požel veliko dobrih kritik. ČU DO VI TO z Javier Bardemom na čelu pripovedujo sicer težko življenjsko zgodbo, a gotovo filma ne bomo zlahka pozabili. Prav tako konec februarja na filmska platna prihaja "Rabbit Hole" v katerem blesti Nicole Kidman.

Marca nas bo razveselil nov film Sofie Coppole TAM NEKJE. Slavni hollywoodski igralec (Stephen Dorff ) ponovno odkrije čustveno vez s hčerjo, saj ga le ta nenapovedano obišče na njegovem domu. Konec meseca marca na kinoplatna prihaja film CIRKUS COLUMBIA izpod taktirke Danisa Tanovića.

Sredi aprila bomo uživali v epski zgodbi "THE EAGLE". Mladi rimski vojak se poda na potovanje, da bi našel izgubljeni emblem in tako povrnil očetovo čast.

Kot kaže bomo imeli veliko razlogov za obisk kina. Vabljeni.
Cinemania group
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA
Že v kinu - NA OBALI CHESIL


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT