Filmi Cinemanie group ekskluzivno v videoteki na Siol TV / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   torek, 25 junij 2024
četrtek, 14. april, 2011  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Filmi Cinemanie group ekskluzivno v videoteki na Siol TV
Siol TVTokrat predstavljamo filme iz naše distribucije, ki si jih lahko ekskluzivno ogledate na Siol TV. V Siolovi videoteki se nahaja precej filmov, tako da z izbiro ne boste imeli težav. Za vsak okus se gotovo najde kaj zanimivega.

Tokrat predstavljamo filme iz naše distribucije, ki si jih lahko ekskluzivno ogledate na Siol TV. V Siolovi videoteki se nahaja precej filmov, tako da z izbiro ne boste imeli težav. Za vsak okus se gotovo najde kaj zanimivega.

Naj na prvem mestu izpostavimo film, ki je v kino privabil več kot 200.000 gledalcev in tako podrl vse rekorde gledanosti slovenskih filmov. Mladinska komedija režiserja Mihe Hočevarja GREMO MI PO SVOJE vas bo gotovo spravila v dobro voljo.

Za tiste, ki imate rajši akcije in grozljivke pa so kot nalašč filmi MAČETA, ZBLAZNELI, ŽAGA VII, LARGO WINCH, AMERIČAN in HIBRID. Nežnejši spol bo bolj užival v naslednjih filmih: GREVA, ŽENSKAR in še ŠE ENO LETO.

A že prihodnji teden se bo ponudba dopolnila še z enim filmskim presežkom. Film, ki je letos pobral vse nagrade, ki v svetu filma kaj pomenijo, prav tako pa navdušil kritike in občinstvo, KRALJEV GOVOR s Colimom Firthom v glavni vlogi, vas bo v Siolovi videoteki čakal od 21. aprila dalje.

V mesecu juniju si boste lahko ogledali film KONCERT, film mlade režiserke Sophie Coppola TAM NEKJE, v juliju pa še film ZAJČJA LUKNJA z Nicole Kidman v glavni vlogi, za katero si je prislužila celo nominacijo za oskarja.

VABLJENI V VIDEOTEKO NA SIOL TV!
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT