Mačeta kmalu na DVD / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   četrtek, 22 februar 2024
četrtek, 12. maj, 2011  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Mačeta kmalu na DVD
MačetaKonec meseca, natančneje 23. maja, na prodajne police in izbrane videoteke prihaja film Mačeta z Dannyjem Trejom v glavni vlogi. Za vse ljubitelje akcij, kjer si za povrh lahko ogledate še kopico lepih igralk, je to film kot nalašč za v vašo domačo zbirko filmov.

Zgodba:
Na videz je bil eden izmed običajnih priložnostnih delavcev in idealni grešni kozel za političnega atentatorja. Toda postal je Machete, legendarni zvezni agent s smrtonosnim pristopom in neprimerljivimi veščinami. Potem ko se je zapletel z razvpitim mehiških mamilaškim kraljem Torrezom, Machete pobegne v Teksas, kjer se želi skriti in pozabiti svojo tragično preteklost. Toda znajde se v mreži korupcije, ki se konča s kroglo v senatorju in pregonom. Machete bo storil vse, da bo opral svoje ime in razkril razsežno zaroto. A pri tem ga ovirajo Booth, neusmiljeni poslovnež z neskončno plačilno listo morilcev, zviti obmejni preganjalec s celo vojsko pristašev, in Sartana Rivera, lepa uradnica za priseljevanje, razpeta med uveljavljanjem zakona in sprejemanjem razumnih odločitev. Na trnovi poti do pravice mu pomagata Luz, privlačna dama z uporniškim značajem, in Padre, duhovnik, ki se bolje znajde s pištolo v roki. Krvava naloga ga privede nazaj do Torreza in razvname se epska bitka maščevanja in odrešitve.

Igrajo: Danny Trejo, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Robert De Niro, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Don Johnson in drugi.

Več o filmu MAČETA
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT