Novi filmi na DVDju: TAM NEKJE, KONCERT, ODDELEK GROZE IN SLONČEK TONČEK / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   nedelja, 19 maj 2024
četrtek, 23. februar, 2012  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Novi filmi na DVDju: TAM NEKJE, KONCERT, ODDELEK GROZE IN SLONČEK TONČEK
Oddelek grozeFilma Tam nekje in Kocert sta izdana na skupnem DVDju, kar pomeni, da za ceno enega DVDja dobite kar dva kvalitetna filma.
Drama Tam nekje režiserke Sofie Coppole, ki so ji namenili zlatega leva na lanskem mednarodnem filmskem festivalu v Benetkah, je duhovit, pretresljiv in čustven vpogled v življenje igralca Johnnyja Marca. Johnny prebiva in uživa v legendarnem hollywoodskem hotelu Chateau Marmont. Njegova igračka je Ferrari, nikakor pa se ne brani družbe lepih deklet. Nekega dne se v hotelu nepričakovano pojavi enajstletna hčerka Cleo, plod njegovega propadlega zakona. Njuno druženje je Johnnyjeva priložnost in spodbuda, da se sooči s svojim načinom življenja in si odgovori na vprašanje, ki se nam poraja vsem: kakšno pot bomo ubrali?

Film Koncert govori o Andrei ju Filipovu, ki je bil genij, sloviti dirigent najznamenitejšega ruskega orkestra, teatra Bolšoj. Ko pa ni hotel odpustiti židovskih glasbenikov, so ga komunisti na vrhuncu slave vrgli iz službe. Zapadel je v depresijo, se zatekel k pijači. In zdaj, pri petdesetih letih, dela v Bolšoju kot čistilec. Nekega dne pa prestreže faks s povabilom bolšojskega orkestra v Pariz in domisli se nore ideje: zbral bo svoje stare prijatelje, nekdanje glasbenike. V želji, da bi prelisičili usodo in se maščevali bodo odpotovali v Pariz namesto Bolšoja.

Grzljivka kultnega režiserja Johna Carpenterja Oddelek groze je zgodba o mladi ženski, zaprti v skrivnostni psihiatrični ustanovi v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Mladenka Kristen se porezana, potolčena in omamljena proti svoji volji znajde na zakotnem oddelku psihiatrične bolnišnice. Povsem je izgubljena, ne spominja se preteklih dogodkov, vse je izbrisano. Zaveda se samo tega, da je v nevarnosti. Ostale bolnice na oddelku, štiri prav tako negotove ženske, ne poznajo odgovorov in Kristen hitro spozna, da je nekaj zelo narobe. V zraku je polno skrivnosti in ponoči, ko bolnišnico napolni tema, sliši čudne glasove in strašanske zvoke. Zdi se, da niso same. Punce ena za drugo izginjajo in Kristen mora najti pot iz pekla, preden bo postala žrtev tudi sama. Medtem ko skuša pobegniti, razkrije resnico, ki je še mnogo nevarnejša in grozovitejša, kot si je bilo mogoče zamisliti.

Za najmajše gledalce pa je najbolj primerna risanka Slonček Tonček. Slonček Tonček se odpravi na vznemirljivo potovanje. Ima namreč velike sanje, da bi postal junak. Ko se loči od svoje črede, že kaj kmalu potrebuje pomoč svojih novih prijateljev. Vsi skupaj bodo potrebovali ogromno poguma, da bodo zopet našli slonjo družinico in tako dosegli svoj plemeniti cilj. V tej čudoviti družinski avanturi se skriva sporočilo o prijateljstvu in neomajni moči poguma.

Vse filme lahko na prodjanih policah najdete že v tem tednu.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT