Ljubezen se zgodi / Love Happens - KINO - Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     V KINU      |      ARHIV
PRIDRUŽI SE NAM NA   sobota, 13 julij 2024
Ljubezen se zgodi (2009)
(Love Happens) URADNA STRANURADNA STRAN IMDBIMDB
 Ljubezen se zgodi - Love Happens
drama / romantični   |  109 min
DRŽAVA: Kanada | ZDA
REŽIJA: Brandon Camp
SCENARIJ: Brandon Camp , Mike Thompson
IGRALCI: Aaron Eckhart, Jennifer Aniston, Martin Sheen, ...
DIREKTOR FOTOGRAFIJE: Eric Alan Edwards
PRODUCENT: Mary Parent , Scott Stuber
IZVRŠNI PRODUCENT: J. Miles Dale , Ryan Kavanaugh
Burke Ryan po tragični izgubi žene svoje izkušnje o soočanju z bolečino in žalovanjem opiše v knjigi, ki postane velika uspešnica. Kot vodja seminarja za samopomoč na enem izmed predavanj v Seattleu spozna osebo, ki bi naposled utegnila pomagati tudi njemu samemu. Kot odličen svetovalec je namreč on tisti, ki mu ne uspe upoštevati nasvetov, ki jih deli drugim. Eloise Chandler se je odrekla moškim in se posvetila poslu, vendar ko v hotelu, kjer poteka predavanje, sreča Burkea, se med njima takoj razvije vez. Bosta moški in ženska, ki srečata pravo osebo ob povsem napačnem času, dala ljubezni še eno priložnost?

Če želita zaživeti znova, bosta morala pozabiti na preteklost. In če jima bo res uspelo, bosta spoznala, da se včasih, ko to najmanj pričakuješ, ... zgodi ljubezen.


IGRALSKA ZASEDBA


AARON ECKHART (Burke Ryan) velja za enega najbolj nadarjenih igralcev, kar je med drugim dokazal z vlogo v veliki uspešnici Erin Brockovich Stevena Soderbergha. Prvič je opozoril nase leta 1997, ko je zaigral v komični drami Neila LaButea, In the Company of Men, nazadnje pa smo ga lahko videli v akcijskem trilerju Christopherja Nolana, The Dark Knight. Največ uspeha si je prislužil v režiserskem prvencu Jasona Reitmana, Thank You for Smoking, saj je bil nagrajen z nominacijama za zlati globus in Independent Spirit.

Z Neilom LaButeom je sodeloval tudi v celovečercih Possession in Your Friends & Neighbors. Med igralsko zasedbo ga najdemo še v akcijskem trilerju Johna Wooja, Paycheck, pustolovskem trilerju Rona Howarda, The Missing, akciji Jona Amiela, The Core, kriminalni drami Briana De Palme, The Black Dahlia, in romantični komediji Hansa Canose, Conversations With Other Women. Zaigral je tudi v filmih The Pledge Seana Penna, Any Given Sunday Oliverja Stonea in Molly Johna Duigana, ter pred kratkim v komediji Bernieja Goldmanna in Melise Wallack, Bill, in drami Alana Balla, Nothing is Private.


JENNIFER ANISTON (Eloise Chandler) je lani sodelovala v uspešnem projektu Davida Frankela, Marley & Me, v katerem je z Owenom Wilsonom prevzela glavno vlogo. Med njeni novejši vlogi sodita tudi tisti v komedijah Kena Kwapisa, He's Just Not That Into You, in Stephena Belbera, Management. Posnela je tudi že komediji The Baster in The Bounty, ki se bosta pričeli predvajati naslednje leto.

Največjo prepoznavnost si je verjetno priigrala v seriji Friends, ki smo jo lahko spremljali kar deset sezon. Vloga Rachel Green ji je leta 2002 prinesla emmyja, nominirana pa je bila še štirikrat. Leta 2003 je prejela tudi zlati globus, potem ko je bila med nominirankami tudi leto poprej. Medtem ko se je serija Friends počasi iztekala in zatem, je Jennifer prevzela številne vloge v celovečercih, kot so The Break-Up, Rumor Has It..., Derailed, Along Came Polly in Bruce Almighty.

Leta 2002 je zaigrala v komediji The Good Girl in si prislužila nominacijo za nagrado Independent Spirit. V njeni filmografiji najdemo še Rock Star, She's the One, Picture Perfect, 'Til There Was You, The Object of My Affection, Office Space in Dreams for an Insomniac. Leta 2006 je zabeležila svoj režiserski prvenec, ko se je podpisala pod kratki film Room 10.


DAN FOGLER, odličen gledališki igralec, je v zadnjem obdobju več kot uspešno vstopil v svet filma. Trenutno sodeluje v številnih filmskih projektih, med drugim v povsem sveži komediji Anga Leeja, Taking Woodstock, in prihajajoči komediji Michaela Dowsea, Young Americans. V letošnjem letu se je prvič preizkusil tudi kot filmski režiser in nastala je grozljivka Hysterical Psycho, v kateri je zaigral tudi sam. V zadnjih dveh letih je posodil glas v animiranih celovečercih Kung Fu Panda in Horton Hears a Who! ter dopolnjeval igralsko zasedbo v filmih Balls of Fury, The Marconi Brothers in Good Luck Chuck.

Leta 2005 je prejel nagrado Tony za delo v broadwayjski produkciji, mjuziklu The 25th Annual Putnam County Spelling Bee režiserja Jamesa Lapinea. Dodelili so mu tudi nagrade Outer Critics Circle, Lucille Lortel, Drama Desk in Theatre World. Leta 2006 je na newyorških odrih nastopal v produkciji The Voyage of the Carcass, pred tem pa v nebroadwayjskih in regionalnih produkcijah Bobby Gould in Hell, Joe Fearless, Crepuscule, Bridges and Harmonies, The White Devil in Dilettantes & Debutantes. Leta 2007 je bila v New Yorku prvič predstavljena igra Elephant in the Room, za katero je Fogler napisal scenarij in jo tudi režiral.


FILMSKA EKIPA


BRANDON CAMP (scenarij/režija) se trenutno ukvarja s produkcijo trilerja Choose, za katerega je napisal tudi scenarij. Njegova naslednja režija bo celovečerec Relativity. Leta 2002 je napisal scenarij za dramo Dragonfly. Pri televizijski seriji John Doe je prevzel vlogo soustvarjalca, scenarista in izvršnega producenta. V slednji vlogi se je izkazal tudi pri dokumentarnem filmu A Lawyer Walks Into a BarLjubezen se zgodi je njegov režiserski prvenec.


MIKE THOMPSON (scenarij/produkcija) je v svoji karieri scenarista prodal scenarij skoraj vsakemu izmed hollywoodskih studiev. Kot izvršni producent je sodeloval pri dokumentarcu A Lawyer Walks Into a Bar…, pojavil se je v večkrat nagrajenem dokumentarcu The King of Kong. S Campom si je razdelil vlogo scenarista pri drami Dragonfly, njun najnovejši skupni projekt pa je triler Choose, kjer sta zaslužna za scenarij in produkcijo.
Predpremiera filma Ljubezen se zgodi in ...
Jennifer Aniston se odlično počuti v svo...
Na velika platna prihaja težko pričakova...
Jennifer Aniston kot voditeljica?
Ljubezen se zgodi in skupina Victory
OZADJA
 Ljubezen se zgodi - ozadje 5
1280x960
 Ljubezen se zgodi - ozadje 6
1280x960
 Ljubezen se zgodi - ozadje 2
1280x960
 Ljubezen se zgodi - ozadje 4
1280x960
 Ljubezen se zgodi - ozadje 1
1280x960
 Ljubezen se zgodi - ozadje 3
1280x960


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT