O NAS - Cinemania group d.o.o., DVD authoring, idejna zasnova in izdelava spletnih strani, organizacija dogodkov, idejna zasnova in izvedba promocijskih in oglaševalskih akcij, svetovanje pri razvoju AV projektov, AV produkcija
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
 
PRIDRUŽI SE NAM NA   nedelja, 21 julij 2024
O PODJETJU

Korenine našega podjetja segajo v začetek devetdesetih let prejšnjega stoletja, ko je bilo ustanovljeno podjetje CREATIVA. V nekaj letih je slednje postalo najuspešnejši neodvisni distributer na slovenskem trgu. Prav zaradi izjemne rasti in ambicioznih razvojnih strategij je bila leta 2002 ustanovljena CINEMANIA. Osnovni cilj novega podjetja je bila širitev poslovanja na trge bivše Jugoslavije. Prvi korak na tej poti je bila ustanovitev podjetja CINEARS v Beogradu, ki je v nekaj letih postalo eden najpomembnejših filmskih distributerjev na trgu Srbije in Črne Gore.

V letu 2004 je sledila združitev podjetij CINEMANIA in CREATIVA ter ustanovitev podjetja za filmsko tehnologijo CINEMANIA GROUP.

CINEMANIA GROUP ob pomoči CINEARS-a in dolgoletnega partnerja, podjetja DISCOVERY FILM iz Zagreba, vsako leto uspešno distribuira več kot 40 novih filmskih naslovov, svojo dejavnost pa širi na več področij:
 • Kinematografska, DVD in TV distribucija filmov na področju Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, Črne Gore, Kosova, Makedonije in Albanije;
 • 'DVD authoring' (celotna priprava in produkcija DVD medijev);
 • organizacija dogodkov (filmske premiere, koncerti, okrogle mize, glasbeni festivali, lepotna tekmovanja, ...);
 • idejna zasnova in izvedba promocijskih in oglaševalskih akcij;
 • svetovanje pri razvoju AV projektov;
 • AV produkcija.


  PRVA STRAN

  NOVICE
  Mediji o nas
  Arhiv


  KINO
  V kinu
  Arhiv


  DVD
  Na DVD-ju
  Arhiv


  BOX OFFICE
  Distribucija - SLO
  Top all time - SLO
  Obisk - SLO


  PRESS

  POVEZAVE  O NAS

  KONTAKT

  Facebook Cinemania group
  KONTAKT