Kako se znebiti bivše / Burying the Ex - KINO - Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     V KINU      |      ARHIV
PRIDRUŽI SE NAM NA   nedelja, 3 marec 2024
Kako se znebiti bivše (2014)
(Burying the Ex) URADNA STRANURADNA STRAN IMDBIMDB
 Kako se znebiti bivše - Burying the Ex
komedija / triler   |  89 min
DRŽAVA: ZDA
REŽIJA: Joe Dante
SCENARIJ: Alan Trezza
IGRALCI: Ashley Greene, Alexandra Daddario, Jonathan Hall, ...
DIREKTOR FOTOGRAFIJE: Mary Cybriwsky
PRODUCENT: Carl Effenson
IZVRŠNI PRODUCENT: Nicolas Chartier
Nekatere zveze nikoli…ne…umrejo

V filmu vizionarnega režiserja Joeja Danteja doživi ljubezenska zgodba med Maxom in njegovim sanjskim dekletom nepričakovan obrat, ko ta vstane iz groba in misli, da sta še vedno par. Film povsem naravno združuje klasično grozljivko, komedijo in ganljivo ljubezensko zgodbo, ter tako vzpostavi unikaten zombijski žanr.

Max (Anton Yelchin) je do ušes zaljubljen v svoje dekle Evelyn (Ashley Greene), mlado in trmoglavo okoljevarstvenico, ki je prav tako nora nanj. Njuna zveza doživi hud udarec, ko se Evelyn preseli k Maxu in se izkaže, da ni zgolj posesivna, temveč tudi izjemno ljubosumna. Max sklene, da tako ne gre več naprej, in ravno ko želi prekiniti z njo, Evelyn zbije avtobus in umre. Max žaluje za Evelyn, vendar pa se s pomočjo svojega lenega, neodgovornega in ženskarskega polbrata sčasoma nauči živeti naprej. Nekega večera Max spozna Olivio (Alexandra Daddario), simpatično in pogumno hipsterko, ki prav tako kot Max obožuje klasične grozljivke. Odideta na zmenek in se takoj ujameta. Max pride domov in je v devetih nebesih, vendar pa doživi največje presenečenje v svojem življenju, ko ugotovi, da je Evelyn vstala od mrtvih kot strašen, razpadajoč zombi.

Max spozna, da mora za skupno prihodnost z Olivio storiti nekaj nezaslišanega. Dokončno mora prekiniti zvezo z Evelyn, manično zombijko, ki je odločena, da bo storila vse, kar je v njeni moči, da bi z Maxom srečno živela do konca svojih dni.
Cinemana Group in Voltage film vam preds...


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVE



O NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT