Premiera filma Punca mojega brata / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   torek, 3 oktober 2023
četrtek, 13. marec, 2008  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Premiera filma Punca mojega brata
Punca mojega brataVčeraj zvečer smo si lahko v Koloseju premierno ogledali romantično komedijo Punca mojega brata. Zgodba govori o Danu Burnsu, ki po naključju vstopi v komični svet nepričakovanega. Oče treh otrok še vedno ni prebolel tragične izgube svoje žene.
Osamljene trenutke mu krajšajo njegove svojeglave hčerke, veliko časa pa posveti pisanju svoje časopisne kolumne, v kateri daje družinske nasvete. Nikakor ne dopusti, da bi se v njegovem življenju zgodilo kaj novega ali presenetljivega, ko pa nastopi družinski konec tedna na Rhode Islandu, se vse obrne na glavo. Kmalu po prihodu v tamkajšnji knjigarni spozna privlačno Marie. Med njima se vnamejo iskrice, toda znajdeta se v nerodnem položaju, saj se izkaže, da je Marie nova punca Danovega brata Mitcha. Na zabavi, polni zvedavih sorodnikov, se na vsakem koraku trudita zatreti svoja čustva, kar privede do mnogih zabavnih situacij. Tveganje sicer ni na Danovem dnevnem redu, toda kmalu pride do spoznanja, da bo moral tokrat svoja načela prezreti in storiti, kar mu veleva srce.

Navdih za zgodbo celovečerca gre pripisati osebni izkušnji scenarista Piercea Gardnerja, ki mu družinska snidenja, včasih smešna in polna presenečenj, nikakor niso tuja. "Že 18 let z ženo odhajava v Delaware, kjer se snideva z vsemi njenimi brati in sestrami, starši in ostalimi sorodniki. Vsi ti ljudje skupaj v eni hiši - to je zares nekaj posebnega. Vedno sem želel o tem napisati scenarij." Družinsko napetost je Gardner popestril s prihodom novinke - izredno privlačne ženske, ki nehote povzroči tekmovalnost med bratoma. Čeprav se v družinskem krogu znajde kot novo dekle enega brata, jo, ko ga spozna, izjemno privlači njegov brat, vdovec, ki pa še ni pripravljen začeti znova. Do tega trenutka.

V ZDA je bil pri gledalcih film precej dobro sprejet, saj je film do sedaj zaslužil že skoraj 48 mio dolarjev. Veliko pohval za igro sta prejela Steve Carell (40-letni devičnik) in Juliette Binoche (Angleški pacient, Čokolada).
Cinemania group
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA
Že v kinu - NA OBALI CHESIL


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT