Zmagale so Patke / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   sreda, 19 junij 2024
četrtek, 16. september, 2004  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Zmagale so Patke
Skupina PatkeVčeraj je bilo v Koloseju Ljubljana vroče. Zakjučil se je Hubba Bubba battle, ki smo ga skupaj s plesno šolo Kazina pripravili v okviru filma Cukrček. Po oceni strokovne žirije je zmagala skupina Patke, ki je pokazala največ plesnega znanja. Drugouvrščena skupina Društvo Peki pa si je prislužila naslov najbolj simpatična skupina. Včerajšnji dogodek se je začel odvijati pred Kolosejem, kjer so se zbrali tisti, ki so se v Kazini že pred dnevi brezplačno učili plesa Cukrček. Publiki pred vhodom v Kolosej so pokazali naučeni ples, potem pa smo se skupaj odpravili v dvorano, kjer je čakalo še več presenečenj. Štiri hip hop skupine so bile že pripravljene na začetek Hubba Bubba battlea. Vsi so bili odlični, vendar sta se v finale uvrstili le skupina Patke in Društvo Peki.
Po ponovnem preizkusu znanja in improvizacije je strokovna žirija, ki so jo sestavljali, Željko Božič (plesalec, koreograf in plesni pedagog), Azra Selimanovič (plesalka, koreografinja, plesna pedagoginja, poleg tega pa je tudi tv voditeljica), Dennis (član pevsko-plesne skupine Game Over), Hermina Kovačič (novinarka), Tina Guček (glavna urednica Cukra, priloge Smrklja in prav tako plesna sodnica) ter Vesna Malnar (nekoč voditeljica Videospotnic, danes pa se je kot urednica razvedrilnega programa podala v radijske vode na Gami MM), odločila, da je bila najbolj pripravljena skupina Patke.
Patkam sta bogate glavne nagrade podelili Urša Čoz, vodja marketinga v Creativi Cinamenia Group ter Silvestra Perčič, direktorica Kazine. Društvu Peki pa smo pripravili tolažilne nagrade.
Hubba Bubba battle se je tako zaključil, v dvorani pa smo bili pripravljeni še na en hip hop spektakel - film Cukrček.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT