Kritiki navdušeni nad novim filmom Woodya Allena / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   sreda, 19 junij 2024
torek, 20. maj, 2008  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Kritiki navdušeni nad novim filmom Woodya Allena
Vicky Christina BarcelonaPovsod po svetu odmevajo hvalnice kritkov, namenjene novemu filmu najbolj znamenitega nevrotika na svetu – ameriškega režiserja in igralca Woodya Allena.
V romantični komediji z naslovom Vicky Cristina Barcelona se kar tare zanimivih akterjev, saj v glavnih vlogah nastopata najbolj razvpita španska izvozna artikla Javier Bardem in Penelope Cruz, za dodaten glamur pa poskrbi še prelestna Scarlett Johansson, ki trenutno slovensko občinstvo navdušuje v filmu Druga sestra Boleyn. Vse kaže, da postaja Scarlett nova Woodyeva muza, saj jo je angažiral že za drugi film zapored.

In zgodba filma, postavljenega v Barcelono? Gre v bistvu za ljubezensko četvorko, ki jo sestavljajo bohemski slikar Antonio (Bardem), ameriški turistki Cristina (Johansson) in Vicky (Rebeca Hall) ter slikarjeva bivša žena Maria Elena (Cruz). Zveni precej klasično, ampak film je poln mediteranskega temperamenta, odbitih likov in izvrstnih igralskih kreacij, zaradi katerih ne zaide v polje preigravanja klišejev. Kritiki prav tako hvalijo odlično fotografijo in kitarsko glasbeno podlago ter ob tem Woodyu priznavajo, da je po dolgem času naredil izjemno gledljiv in občinstvu všečen film. Film bo v Sloveniji distribuiralo naše podjetje.
Spletne povezave
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT