Trije super filmi na DVDju: ŠE ENO LETO, ZAJČJA LUKNJA, PREČKANJE MEJE / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   ponedeljek, 26 februar 2024
ponedeljek, 21. november, 2011  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Trije super filmi na DVDju: ŠE ENO LETO, ZAJČJA LUKNJA, PREČKANJE MEJE
Zajčja luknjaZ današnjim dnem si lahko na vseh bolje založenih policah izberete filme, o katerih boste gotovo veliko premišljevali. Čakajo vas Še eno leto, Zajčja luknja in Prečkanje meje.

Še eno leto je režiral izvrstni Mike Leigh, ki o filmu pravi: "Ko se postaramo, življenje postane bolj razumljivo in obenem bolj zapleteno. Film opazuje, kako se pomirimo z življenjem in kako se medsebojno seznanjamo. Upam, da bo vzbudil, kot se je to zgodilo meni, misli, čustva in občutja z zvezi z uživanjem v procesu staranja ob spoprijemanju z življenjskimi zahtevami. Odgovor je malce nejasen, a to je ozemlje, ki ga film raziskuje."

V filmu Zajčja luknja igra Nicole Kidman, ki si je za vlogo Becce prislužila celo nominacijo za oskarja. V izjemno slikovitem, odkritem, nepričakovano duhovitem portretu družine, ki polna upanja išče mogoče v nemogočih situacijah, se Becca in Howie Corbett po nenadni smrti svojega mladoletnega sina skušata vrniti v življenje. Še pred osmimi meseci so bili srečna predmestna družina, ki zdaj išče izhod iz labirinta spominov, hrepenenja, krivde, obtoževanja, sarkazma in srditega besa.

Prečkanje meje govori o Maxu Broganu (Harrison Ford), ki je imigracijski agent. Preiskuje primere pogrešanih nelegalnih priseljencev. Vsakodnevno se bori s kriminalom na eni strani ter z birokracijo na drugi. A ko dobi primer, ki očitno kaže na goljufijo ter celo umor, se začne bitka s časom. Pravočasno mora rešiti družino preden postanejo žrtve lovljenja ameriških sanj. Kritiki pravijo: "Herrison Ford je izjemen. Napet film, ki ne popusti do zadnjega kadra, s prvovrstno igralsko zasedbo" (Pete Hammond, Hollywood.com).
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT