360 iz velikega platna na DVD / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   nedelja, 3 marec 2024
sreda, 3. april, 2013  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
360 iz velikega platna na DVD
360Film režiserja Fernanda Meirellesa z naslovom 360 smo izdali na DVD formatu. Najdete ga v vseh bolje založenih trgovinah.

360 je čudovit kalejdoskop človeške ljubezni in harmonije, ki združuje ljudi iz različnih mest in držav. Slikovita, napeta in ganljiva romantična zgodba 21. stoletja se prične na Dunaju, nato pa potuje do Pariza, Londona, Bratislave, Ria de Janeira, Denverja in Phoenixa.

Preprosta odločitev moškega, da bo ostal zvest svoji ženi, sproži vrsto dogodkov, ki se z dramatičnimi posledicami širijo po svetu, naposled pa se zaključijo na kraju odločitve. V obdobju mednarodne bančne krize, domino učinka arabske pomladi, nevarnosti pandemije gripe in nestabilnosti evroobmočja ni dvoma o povezanosti sveta. Od poživljajočih, čudovitih in romantičnih dogodkov do težavnih, skrb vzbujajočih trenutkov v življenju - vsak protagonist je vpleten v slikovito, zabavno, razburljivo, a tudi tragično pripoved, pri čemer se posamezne zgodbe prepletajo po različnih koncih sveta. Celovečerec 360 popelje gledalce na krožno popotovanje, ki se odvija v osmih državah v sedmih jezikih. Vsi smo med seboj povezani.

V ospredju je tematika ljubezni. Vsem so dane možnosti in vsi sprejemamo odločitve, toda koliko priložnosti imamo na voljo? Katero pot izberemo? Naj zavijemo desno in potem v zadnjem trenutku levo? In če na naše odločitve vplivajo dejanja drugih? Koliko naših dejanj se zgodi z dobrimi nameni, ko želimo dobro ljudem okoli sebe, in koliko v skladu z našimi tihimi željami in načrti? Kako smo se znašli v položaju, v kakršnem smo trenutno? Ali so naša življenja mreža naključij ali je naša pot začrtana vnaprej?

Več o filmu 360
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT