Kopica novih filmov vaš čaka na prodajnih policah: Atlas oblakov, 7 psihopatov, Vroči Mike, ... / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   ponedeljek, 20 maj 2024
torek, 4. junij, 2013  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Kopica novih filmov vaš čaka na prodajnih policah: Atlas oblakov, 7 psihopatov, Vroči Mike, ...
Atlas oblakovNa prodajnih policah vaš že čaka kopica novih in raznovrstnih filmov za zbirko v domači kino.

Atlas oblakov
Ganljiva in navdihujoča epska drama Atlas oblakov (Cloud Atlas), ki je po istoimenski knjižni predlogi Davida Mitchella nastala pod režisersko taktirko cenjenih režiserjev Lane Wachowski, Toma Tykwerja in Andyja Wachowskega, prikazuje, kako dejanja posameznika in njihove posledice vplivajo na življenja drugih, tako v preteklosti kot tudi v sedanjosti in prihodnosti. V zgodbi se dramatično prepletajo dogodki, skrivnosti in romantika, ob tem pa se ena duša iz morilske prelevi v junaško. Eno dobro dejanje se prenaša skozi stoletja in predstavlja navdih za odločilno spremembo v daljni prihodnosti.
Zvezdniško mednarodno igralsko zasedbo sestavljajo oskarjevi nagrajenci Tom Hanks (Philadelphia, Forrest Gump), Halle Berry (Monster's Ball), Jim Broadbent (Iris) in Susan Sarandon (Dead Man Walking), v družbi uveljavljenih imen, kot so Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D'Arcy, Zhou Xun, Keith David, David Gyasi in Hugh Grant. Vsak član igralske zasedbe se pojavlja v več vlogah, saj zgodba potuje skozi čas.

Vroči Mike
Domišljija edinstvenega režiserja Stevena Soderbergha, sodobna različica Vročice sobotne noči, je pustolovščina uporniškega devetnajstletnika, ki si želi več samostojnosti. Vroči Mike je zanj pravi vzornik: čudovit avto, krasno stanovanje in ogromno žensk. In kakšen je Mikeov skrivni recept? Uresničevanje ameriških sanj z raznovrstnimi delovnimi izkušnjami podnevi in magičnim delom ponoči - delom slačifanta v nočnem klubu Xquisite. Bolj ko ga ženske ljubijo, več zapravijo zanj. Mike v fantu, ki mu pravi Kid, vidi velik potencial. Kidovo življenje je kmalu prepleteno z razburljivimi dogodki, polnimi vročega plesa in lepih deklet. Mike bi si želel bolje spoznati tudi Kidovo sestro Brooke, toda njegov pester življenjski slog utegne biti prevelika ovira. Vroči Mike je seksi vznemirljiva zgodba o uživaških dogodivščinah mladega fanta in njegovega mentorja, z nepozabnimi plesnimi prizori. Obeta se zabavno poletje.

Sedem psihopatov in shih tzu
V črni komediji oskarjevega nagrajenca, scenarista in režiserja Martina McDonagha, nit zgodbe vleče sedem psihopatov, katerih vloge so si razdelili zvezdniški igralci. Marty (Colin Farrell) je scenarist, ki sanja o dokončanju scenarija Sedem psihopatov. Billy (Sam Rockwell) je Martyjev najboljši prijatelj, brezposeln igralec in ugrabitelj psov. Hans (Christopher Walken) je Billyjev zločinski prijatelj, veren možakar z nasilno preteklostjo. Charlie (Woody Harrelson) je psihopatski gangster, ki mu ugrabijo pasjega ljubljenčka. Nepredvidljivi in izjemno nasilni zločinec bo brez zadržkov obračunal z vsakomur, ki je na kakršen koli način povezan z ugrabitvijo. Marty končno dobi navdih za pisanje, ki ga je iskal dolga leta, toda ali mu bo uspelo dokončati največji projekt v njegovi karieri, še preden ga izsledi in pokonča razjarjeni gangster? Poleg omenjenega filma na DVDju prejmete tudi darilo in sicer smo dodali film Morilca na kolektivca.

Nora dekličina in Histerija

Nora dekliščina
Večer pred poroko svoje prijateljice se tri živahne družice odločijo poiskati najboljšo zabavo v mestu, najdejo pa še veliko več, kot so si predstavljale. Očarljivi Becky (Rebel Wilson), ki se bo poročila s čednim fantom Daleom (Hayes MacArthur), želijo sošolke pripraviti nepozabno doživetje. Regan (Kirsten Dunst) je samozavestna, vselej najpomembnejša dama, ki se prikrito obremenjuje z dejstvom, da se med dekleti ne bo poročila prva. Gena (Lizzy Caplan) je vseveda zbadljivka, ki je globoko v sebi precej romantična duša, Katie (Isla Fisher) pa ne preveč bistroumna lepotica, ki ima rada življenje na veliki nogi. Ker Becky vztraja pri umirjeni dekliščini, si trojica poznejše večerne urice prikroji po svoje. Kmalu postane izjemno divje. Norčevanje iz poročne obleke se konča tragično, radovedne neotesanke pa se znajdejo na Daleovi fantovščini. Regan se zagleda v uživaškega poslovneža Trevorja (James Marsden), Katie privabi pozornost bivšega sošolca Joea (Kyle Bornheimer) in Gena se ponovno vname za nekdanjo simpatijo Clyda (Adam Scott). Bodo dekleta preživela noč? Jim bo uspelo rešiti obleko in se pravočasno prikazati na poroki? Čas se izteka, toda družice bi rade izkoristile vsak trenutek tega morda usodnega konca tedna, ki ga ne bodo nikoli pozabile. Po predlogi svoje izjemne igre Bachelorette je Leslye Headland napisala scenarij in tudi režirala istoimenski celovečerec, komedijo o zabavnih dogodivščinah žensk in njihovem prijateljstvu.

Histerija
V dobi izumov se moški odloči poskrbeti za težave, ki tarejo ženske... in naključno za vedno elektrificira naše spolno življenje. Histerija je sproščena romantična komedija o presenetljivi resnici o izumu elektromehanskega vibratorja, pogruntavščini zdravnika Mortimerja Granvillea. Viktorijanski izum ni samo ključ do ženskega zadovoljstva temveč tudi do sreče mladega zdravnika. 80. leta 19. stoletja, vrhunec viktorijanske čistosti, začetek električne dobe. V Londonu je vrhunski zdravnik, Mortimer Granville, pred kratkim izgubil delo v bolnišnici, ker se je trmasto oklepal nove ideje o teoriji mikrobov. Novo službo najde pri dr. Robertu Dalrympleu, najuglednejšemu specialistu za ženske zdravstvene težave, ki sam nalogi ni več kos. Vse več žensk se namreč spopada z nadležnimi simptomi, kot so jokanje, nimfomanija, frigidnost, melanhonija in tesnoba. Dalrympleovo "ročno masiranje" je na srečo neverjetno učinkovito. Čedni mladi zdravnik je kar naenkrat obdan z neštetimi ženskami in zaplete se z Emily, popolno mlajšo hčerko njegovega šefa
Uspeh pa ima svojo ceno. Ob nenehnem masiranju Mortimerja v roke grabijo hudi krči, težave pa povzroča tudi Emilyjina starejša sestra Charlotte, ki njega in svojega očeta obtožuje prevarantstva. Brez občutka v rokah Mortimer ni več sposoben zadovoljiti svojih strank. Znova izgubi službo in s tem tudi zaročenko. Navdih najde pri svojemu dolgoletnemu prijatelju, znanstveniku Edmundu St. John-Smytheu. Ob iznajdljivih zamislih slednjega se Mortimerju porodi zamisel o vibratorju, ki naj bi zadovoljil sleherno žensko. Poleg tega ga presenetljivo prevzame nekoč težavna Charlotte, s pomočjo katere dodobra spozna delovanje ženskega telesa in ugotovi, kaj ženske dejansko hočejo. Rezultat je zabavna zgodba ne samo o enem izmed prvih patentiranih električnih pripomočkov temveč tudi o ljubezni med preudarnim moškim in emancipirano žensko, ki se zbližata kljub nekdanjim, na videz nepremostljivim nesoglasjem.
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT