Otožna Jasmine in Odvisniki od seksa na DVD-ju / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS NAGRADNA IGRA POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   četrtek, 16 september 2021
ponedeljek, 2. junij, 2014  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Otožna Jasmine in Odvisniki od seksa na DVD-ju
Otožna Jasmine in odvisniki od seksaNa DVDju si lahko od danes dalje ogledate dva izjemna filma. Igralka Cate Blanchett, ki igra glavno vlogo v Otožna Jasmine, je za svojo igro prejela oskarja, v filmu Odvisniki od seksa pa lahko uživate ob igri pevke Pink, Marka Ruffala, Tima Robbinsa in Gwyneth Paltrow.

OTOŽNA JASMINE
Elegantni Newyorčanki Jasmine (Cate Blanchett) se po končanem zakonu z bogatim poslovnežem Halom (Alec Baldwin) popolno življenje obrne na glavo. Preseliti se mora v skromno stanovanje sestre Ginger (Sally Hawkins) in začeti znova.

V San Francisco pripotuje v izjemno slabem duševnem stanju, ki ga skuša prebroditi z ogromno količino antidepresivov. Še vedno ji uspe ohraniti videz pripadnice bogatega sloja, toda brez prebite pare je čustveno negotova. Nasprotuje sestrinemu razmerju s Chilijem (Bobby Cannavale), ki se ji zdi »zguba«, kakršna je bil tudi Gingerin bivši mož Augie (Andrew Dice Clay). Ginger psihološko nestabilni sestri svetuje kariero na področju notranjega oblikovanja, kar bi bilo v skladu z njenimi ambicijami, Jasmine pa sprejme službo receptorke v zobni ambulanti, kjer nehote razvname svojega šefa dr. Flickerja (Michael Stuhlbarg). Ginger spozna, da ima sestra morda prav glede njenega slabega okusa za moške, zato se prične videvati z Alom (Louis C.K.), tonskim tehnikom, ki naj bi bil korak v pravo smer. Jasminina rešilna bilka je Dwight (Peter Sarsgaard), diplomat, ki ga takoj prevzameta njena lepota in prefinjenost.

Jasminina napaka je v tem, da se ceni glede na to, kako jo vidijo drugi, sama pa ne opazi, kaj se dogaja okrog nje. Sočustvujemo z njo, saj je nevede instrument lastnega propada. Nova drama Woodyja Allena, Otožna Jasmine, je celovečerec o posledicah, ki nastanejo, ko si ljudje zatiskajo oči pred realnostjo in resnico, s katero se ne morejo sprijazniti.


ODVISNIKI O SEKSU
V izredno zabavni in ganljivi komediji novinca med režiserji, Stuarta Blumberga, ki je bil predlani nominiran za oskarja za izvirni scenarij (The Kids Are All Right), je v ospredju malce drugačna moderna družina, naključna družina, ki jo sestavljajo trije moški. Člani te družine imajo skupno točko – vsi so odvisniki od seksa, ki krmarijo skozi življenjske, ljubezenske in čustvene zapreke New Yorka. Nit zgodbe o prijateljih, ki si stojijo ob strani ne glede na svoje divje vzpone in padce, vleče izjemna igralska zasedba, oskarjev nominiranec Mark Ruffalo, oskarjevec Tim Robbins in broadwayska zvezda Josh Gad.

Trije moški, nadvse uspešen okoljski svetovalec (Ruffalo), poročen oče z velikimi dosežki, a številnimi dnevnimi izzivi (Robbins), in duhovit, podivjan zdravnik na urgenci (Gad), skušajo premagati svojo odvisnost. Vsak na svojnačin je pameten, šarmanten, a hkrati povsem na dnu. Skupaj pridejo do spoznanja, da njihova sreča morda le ni tako oddaljena, kot se je zdelo.

Film Odvisniki od seksa je režiral Stuart Blumberg, ki je ob Mattu Winstonu prevzel tudi vlogo scenarista. Igralske vloge so si poleg že omenjenih Marka Ruffala, Tima Robbinsa in Josha Gada med drugim razdelili še Gwyneth Paltrow, Joely Richardson, Patrick Fugit in Alecia Moore.

Več o filmu OTOŽNA JASMINE in ODVISNIKI O SEKSU
Cinemania group
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA
Že v kinu - NA OBALI CHESIL
Že v kinu - LBJ
V kinu FILMSKE ZVEZDE NE UMIRAJO V LIVER...
Preko katerega medija največkrat iščete informacije o novih filmih

Internet.
TV.
Radio.
Revije in časopisi.
Predlog prijateljev.


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Prihaja v kino
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

NAGRADNA IGRA

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT