Mačeta v vaših domove / Cinemania group d.o.o., filmi, novice, kino, igralci, nagradna igra, box office
PRVA STRAN NOVICE KINO DVD BOX OFFICE PRESS POVEZAVE O NAS KONTAKT
     MEDIJI O NAS      |      ARHIV      
PRIDRUŽI SE NAM NA   nedelja, 19 maj 2024
četrtek, 16. junij, 2011  NATISNI NATISNI      POŠLJI POŠLJI
Mačeta v vaših domove
MačetaNa prodajne police in izbrane videoteke prihaja film Mačeta z Dannyjem Trejom v glavni vlogi. Za vse ljubitelje akcij, kjer si za povrh lahko ogledate še kopico lepih igralk, je to film kot nalašč za v vašo domačo zbirko filmov.

Zgodba: Na videz je bil eden izmed običajnih priložnostnih delavcev in idealni grešni kozel za političnega atentatorja. Toda postal je Machete, legendarni zvezni agent s smrtonosnim pristopom in neprimerljivimi veščinami. Potem ko se je zapletel z razvpitim mehiških mamilaškim kraljem Torrezom, Machete pobegne v Teksas, kjer se želi skriti in pozabiti svojo tragično preteklost. Toda znajde se v mreži korupcije, ki se konča s kroglo v senatorju in pregonom. Machete bo storil vse, da bo opral svoje ime in razkril razsežno zaroto. A pri tem ga ovirajo Booth, neusmiljeni poslovnež z neskončno plačilno listo morilcev, zviti obmejni preganjalec s celo vojsko pristašev, in Sartana Rivera, lepa uradnica za priseljevanje, razpeta med uveljavljanjem zakona in sprejemanjem razumnih odločitev. Na trnovi poti do pravice mu pomagata Luz, privlačna dama z uporniškim značajem, in Padre, duhovnik, ki se bolje znajde s pištolo v roki. Krvava naloga ga privede nazaj do Torreza in razvname se epska bitka maščevanja in odrešitve.

Igrajo: Danny Trejo, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Robert De Niro, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Don Johnson in drugi.

Več o filmu MAČETA.
Sorodne novice
Cinemania group
ŽE V KINU: Kobenhaven ne obstaja
Dedek gre na jug že v kinu
Prihaja v kino - HOPE
Prihaja v kino - OKUS LAKOTE
Že v kinu - Padati
Najbolj priljubljena pravljica OSTRŽEK ž...
Dnevnik Diane Budisavljević že v kinu
Že v kinu - NE BOM VEČ LUZERKA
Že v kinu - STAREC IN PIŠTOLA
V kinu SODNICA


PRVA STRAN

NOVICE
Mediji o nas
Arhiv


KINO
V kinu
Arhiv


DVD
Na DVD-ju
Arhiv


BOX OFFICE
Distribucija - SLO
Top all time - SLO
Obisk - SLO


PRESS

POVEZAVEO NAS

KONTAKT

Facebook Cinemania group
KONTAKT